keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Marraskuun mysteeri: Montako vetskaria ja pääkalloa löydät kuvasta?

Niin siinä vain kävi, että Aurinko on kuin onkin tiineenä - ja vielä erittäin paksusti! Isänä on ystäväni Annan Hiisi -kooikkeri, samainen poika joka on ollut minulla hoidossakin ja jonka kanssa ollaan käyty monilla pitkillä lenkeillä kesän aikana. 
Pirjo -kasvattaja käytti Aurin tiineysröntgenissä, missä meitä molempia odotti todella iloinen yllätys.



Siitä voi laskea, kuinka monta pienenpientä pääkalloa ja selkärankaa kuvasta löytyy. Arvaukset ja löydökset ovat vaihdelleet, mutta enemmän kuin viisi kooikkerinalkua on kuitenkin odotettavissa.
Aurinko voi hyvin Pirjon luona, ruokahalu on kuulemma valtava, mutta kasvava vatsa alkaa jo haitata tulevaa äitiä. Hyvää asentoa ei meinaa löytyä ja välillä kuulemma läähätyttää ihan hirveästi. Pentulaatikko on tullut tutuksi ja Aurinko viettääkin siellä paljon aikaa levätessään.
Yhden huovan laitoin kotoa Aurinkoiselle mukaan, että on turvaa ja tuttua tuoksua mukana. Lisäksi tietysti Aurin mukana on oma ruokakuppi, hihna ja panta sekä talvimantteli, etteivät Aurinkoisen kasvavat nisät ja kalju vatsa saa kylmää ulkona.


Odottavan aika on pitkä, sunnuntaina tulee 63 vrk täyteen ensimmäisestä astutuksesta. Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin

Tässä vielä yhdistelmän tiedot virallisesti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti