torstai 13. lokakuuta 2016

Spanielierkkari ja selkätilanne

Soraya kävi esiintymässä erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä, tuomarina toimi alankomaalainen Ricky Loch-Romans. Pikkupiraijalle tuloksena tältä rouvalta JUN ERI2 SA seuraavalla arvostelulla:

11 kuukautta vanha. Hyvä sopusointu pään, vartalon ja luuston välillä.
Kauniin muotoinen pää. Hyvä tumma pigmentti. Hyvät korvakorut ja korvan kiinnitys.
Normaalit kulmaukset edessä ja takana. Ihastuttava kroppa ja luusto. Hyvä häntä.
Liikkuu aktiivisesti hyvällä hännällä, mutta joskus se on hieman liian korkealle.
Ihana luonne. (SUOMENNETTU.)


Oli mukavaa tavata kooikkeri-ihmisiä, olkoonkin että en hirveästi ehtinyt kenekään kanssa juttelemaan. Samalla tuli katsottua, miltä mahdolliset tulevat jalostusurokset näyttävät ja millaisia luonteita niiltä löytyy. Sorayallekin pennutus on terveystuloksista riippuen mahdollista vuoden päästä, ja ainakin nyt vaikuttaa siltä, että valitun uroksen tulisi olla astetta rauhallisempi yksilö ja mielellään myös melko älykäs. Sorsassa kun on intoa kuin ilmapallossa, mutta pää on sitten tyhjää täynnä.

Sirius voi hyvin ja ehkä vähän tylsästi, koska sen kanssa ei harrasteta enää agilitya, enkä ole saanut rallytokon treenipaikkaa. Pitäisi käydä vapaavuoroilla treenaamassa, mutta se on hieman haastavaa, koska meillä on vain yksi auto ja Pasi käy arkipäivisin sillä töissä. Iltaisin halli on yllättäen varattu treeniryhmille. Viikonloput ovat melkein ainoa vaihtoehto, mutta eipä nyt ole hirveästi edes huvittanut treenata mitään, kun Aurinko on poissa pelistä.
Mistä puheen ollen, Aurinko voi olosuhteisiin nähden hyvin. Se venyttelee jo reilummin, ravistelee ja on alkanut leikkiä (itsekseen). Ulkona Auri yrittää saada hihnassa hepuleita, laukata ja jopa hyppiä. Se ei kyllä käy päinsä, vielä pitäisi malttaa ottaa ainakin pari viikkoa rauhallisesti. Selän röntgenkontrolliaika on jo varattu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti