sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikkokatsaus - sisältää mahdollisia pentuitiöitä!

 Sirius oli tasan viikon hoidossa.
 Nyt Aurinko on ainakin viikon hoidossa.
 Onneksi kotona on kuitenkin koko ajan edes yksi kooikerhondje, muutoin minulle tulisi kooikerhondjen ikävä ja tuska, ja saattaisin vaikka hädissäni joko ostaa pennun tai pihistää jonkun muun kooikkerin. Vähintään yksi punavalkoinen on tässä taloudessa oltava, mielellään enemmän.

 Alkuviikko meni Joensuussa opiskellessa ja lenkkeillessä Aurinkoisen sekä African kanssa. Aurin kanssa tehtiin pariin otteeseen ulkona helppoja rallytokojuttuja, lähinnä sivulletuloa, seuraamista ja maahanmenoa liikkeestä.
 Perjantaina sitten suuntasin neiti Punapöksyn kanssa Mikkeliin, josta Pirjo -kasvattaja nousi kyytiin ja matka jatkui Kouvolaan. Kouvolassa odotti sitten ihanainen Mici (Cavalriina's Umbro Ubertino), jonka Pirjo valitsi Aurille sulhaseksi.
 Kovin kauaa ei nuoripari aikaillut: pari minuuttia nuuskivat toisiaan ja flirttailivat, sitten käytiinkin jo itse asiaan. Minä menin pitämään Aurista kiinni sitten, kun Mici pääsi kunnolla sisälle ja alkoi turpoamaan. Koirat olivat nalkissa 15-20min. Tämän jälkeen Aurinko meni autoon, Mici pesulle ja minä sekä Pirjo kahville uroksen omistajien kanssa. Kovasti oli puhuttavaa ja mukavaa oli tavata uusia kooikkeri-ihmisiä - sekä uusia kooikkereita, tapasimme myös Micin kämppiskooikkerin Masin (Cavalriina's Zeus Zapatero).Micin iloinen naama.

Pakollinen seisotuskuva.

 Lauantaina lähdimme viiden kooikkerin voimin Kerimäen ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina toimi Elena Ruskovaara. Tipi -äiti oli VSP ja Timi ROP (lisäksi myös ROP-veteraani ja BIS3 -veteraani!), pikkuvelipuoli Pekko avasi sertitilinsä ja pikkusiskopuoli Tarakin sai ERInomaisen arvostelun. Muskettikoiran oli myös ROP-kasvattaja ja BIS-kasvattajakehässäkin käytiin pyörähtämässä ilman sen suurempia tuloksia. Kuitenkin kasvattajaluokan arvostelu oli erinomainen, tuomari kehui erityisesti luonteita ja rakenteita.
 Aurinko hienosti VAL ERI2 SA PN2, lisäksi Auri sai erikoiskehuja tuomarilta ihanan iloisesta esiintymisestään ja käytöksestään (tästä minä olen erittäin ylpeä ja iloinen)!
 

Selvä sukupuolileima. Erinomainen käytös. Hyvin rakentunut takaosa. Niukemmin kulmautunut edestä. Vahva kaula. Hyvä luusto, korvat ja pään mittasuhteet.Voimakkaasti kaartuva otsa. Hyvä häntä. Sujuvat liikkeet. Erinomainen sivuliike. Esitetään erinomaisesti.
 

 Aurinko ulvoi lauantai-iltana uroksenikäväänsä, mutta onneksi malttoi sentään yön nukkua rauhassa - ja niin sain sentään minäkin. Sunnuntaina sitten vielä kerran suuntasimme kohti Kouvolaa. Tällä kertaa ensimmäiset minuutit menivät juoksennellessa ja leikkiessä, mutta itse astumisasiaan päästiin kuitenkin melko pikaisesti. Mici päätti nauttia koko rahan edestä ja oli Aurinkoisessa kiinni yli puoli tuntia.
 Nyt vain peukalot pystyyn ja toivomaan, että pennunsiemenet saatiin itämään!


 Sunnuntai-iltana kävin vielä hakemassa Siriuksen takaisin siskoni hoivista, ja voi sitä Titiuun riemua! Sen naama oli haljeta hymyilystä ja naurusta, sen kitisi, vinkui ja nuoli, halusi tulla syliin ja haistella ja olla ihan lähellä.
 Nyt sitten Sirius on tyytyväinen poika saadessaan olla mamman silmäterä tämän viikon, kun Aurinko on mummolassa hoidossa. Oli minulla kyllä ikävä tuota omaa Nauravaa Nakkiani, saa nähdä miten ikävä vielä ehtii tulla Aurinkoista!Mikkelin metsäpoluilla.Kaunein Aurinko ilta-auringossa <3


Nakkia naurattaa vähän <3...voisitko heittää tätä etkä kuvata?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti