tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Ihan kirjaimellisesti. Oireilen nimittäin siitepölystä ja nyt sain vielä päälle päätteeksi flunssan, eli tämän viikon agilitytreenit jäävät välistä. Saa nähdä, pääsenkö talkoilemaan 3 päiväisiin agilitykisoihin - parempi olisi.

 Aurinkoisesta en osaa sanoa yhtään mitään. Toiset väittävät että se on lihonut ja paisunut, toiset taas eivät huomaa eroa. Aurinko on ehkä normaalia väsyneempi ja rauhallisempi, nisät ovat turvoksissa mutta siihenpä se sitten jääkin. En halua pettyä, joten en toivo yhtään mitään. Yritän myöskin olla ajattelematta huonointa vaihtoehtoa.

 Siriuksen kanssa käytiin siis agilityssa, A-esteellä kontaktit falskaavat ja pahasti, jos en anna käskyä tarpeeksi ajoissa tai tarpeeksi napakasti. Toisaalta jos sanon käskyn hyvissä ajoin, on A-esteen suorittaminen hidasta, koska sitten Sirius alkaa hidastamaan vauhtia jo A:n harjalla ja liukuu kontaktille. Tähän tarviysi sitten namialustaa tai avustajaa palkkaamiseen.
 Viikon takaisen ratapiirroksen treeneistä olen kadottanut jonnekin, enkä muista sitä enää ulkoa. Tässä siis kahden viikon takainen ratapiirros, jossa A-esteen kontaktit tulivat ensimmäisen kerran näkyväksi ongelmaksi. Muutoin rata sopi niin minulle kuin Siriuksellekin, vauhti oli hyvää ja yhdessä oli hauska juosta.
 Minulla onkin Siriuksen kanssa tavoitteena puhtaat suoritukset niin, että koiralla on mahdollisimman hauskaa. Vauhti on mitä on, kunhan vaan Sirius nauttii minun kanssa tekemisestäni.
 

Rata 15.04.2014


 Aurinkoisen kanssa ollaan tehty rallytokoa niinä päivinä, kun Sirius on käynyt agiliitämässä. Tosin myöskin Sirius on ottanut osaa rallytokotreeneihin.
 Tällä hetkellä harjoittelen molempien kanssa eri tapoja tulla perusasentoon, seuraamista, käännöksiä seuraamisessa sekä puolenvaihtoa seuraamisessa. Lisäksi tietysti on treenattu perusjuttuja, kuten istumista, maahanmenoa ja seisomista. Jostain olisi vain hankittava ne punaiset tötteröt, että pääsisi harjoittelemaan niidenkin kanssa.

 Jotenkin ei vaan treenaaminen innosta niin paljon kuin aikaisemmin, syynä varmaankin se että JOUDUN lähtemään pakollisella kielikurssille Norjaan kolmeksi viikoksi kesäkuussa. Pois pääsen juurin ennen juhannusta. Kiinnostaa kuin kilo sitä itseään eli paskaa, en jaksaisi intensiivistä opiskelua enää kesäkuussa.
 Sitten sekin on tehty, mutta miten jaksa syksyllä jatkaa taas opiskeluja jos sattuisin hyvällä onnella saamaan kesätöitäkin heinä-elokuuksi? Tai jos en saa, niin sitten stressaan vuokranmaksusta olemattomalla rahalla. Ei ole ajateltu opiskelijan hyvinvointia ja jaksamista missään oppilaitoksessa ihan loppuun asti.

 Aurinko haluaa taas tulla syliin, siitä on tullut todella hellyydenkipeä viime viikkoina. Jos Aurinko ei pääse minun syliini, se tunkee itsensä Siriuksen viereen ja hätätilanteessa jopa Africa käy. Saa nähdä, mitä Aurinkoiselle kuuluu viikon tai parin päästä. Nyt yritän olla stressaamatta sitten sitä!

 

Uusi metsätie löytyi Savosta!

Orava. Mutta piti olla paikoillaan.

Kevät <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti