tiistai 31. joulukuuta 2013

Päivitys ja Uusi Vuosi

 Koska kennelin kotisivut aika ajoin olivat toimittamatta jopa viikkoa kerrallaan, eikä niistä syystä tai toisesta pystynyt päivittämään kunnolla ilman hirveää ajan tuhlausta ja koodausta, päätin siirtää kaiken infon blogin liitteeksi. Näin pääsen ainakin minä paljon helpommalla.

 Aloitetaan sillä, että EI, italianvinttikoirat Mytty, Lula ja Vili eivät ole siirtyneet tähtien tuolle puolen, vaan elävät edelleen omassa laumassaan Itä-Suomessa. Fakta nyt vain on se, että minä en tule enää kasvattamaan italianvinttikoiria vaan aion jatkossa keskittyä ainoastaan kooikerhondjen pienimuotoiseen kasvatukseen.

 Africa siis juoksee, eikä näin ollen ole kuvioissa mukana 3-4 viikkoon. Sen sijaat kooikkerit pyörivät jaloissa jatkuvasti, nyt ollaankin treenailtu vähän rally-tokoa.
 Siriuksesta se on hurjan hauskaa, kun saa kehuja koko ajan! Tosin Siriuksen on vaikea ymmärtää, ettei seuraamisen pysähdyksissä tarvitsekaan enää automaattisesti istua perusasentoon, vaan pitäisi jäädä seisomaan ja odottaa seuraavaa käskyä. Tuntuu että Titiuun päässä käyvät pienet aivonystyrät ihan kuumana, kun se yrittää tajuta mistä on kyse!
 Aurinko vasta opettelee asioita, mutta sen kanssa treenaaminen on jotenkin helpompaa koska Aurilla ei ole vahvaa tokopohjaa, joten se ei tarjoa mitään tokojuttuja vaan odottaa ja tarjoaa tekemistä, eikä jumiudu yhteen ja samaan liikkeeseen.
 Hyvin on ainakin alkanut meidän rallytokoilumme, ensi vuonna kun lajista tulee virallinen, suuntaamme todennäköisesti kisakentille.

 Sirius ja Aurinko kävivät myös luovuttamassa verta ja paketti lähti pikapostina Alankomaihin. Nyt sitten odotellaan geenitestien tuloksia jännityksellä!

 Uusi Vuosi odottaa, toivottavasti se on edellistä parempi. Toivon eniten että koirat säilyvät terveinä ja saan nauttia niiden kanssa tekemisestä myös ensi vuonna - vielä enemmän kuin tänä vuonna, jos vain mahdollista :)
 


Riemukasta Uutta Vuotta 2014! Olkoon se entistä parempi!
     

Siskoni minulle joululahjaksi huovutetut Aurinko & Sirius <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti