tiistai 22. joulukuuta 2015

Viisiviikkoa vanhat sekä vihdoin vapaalla!

Kävin yli viikko sitten viimeksi katsomassa Aurinkoa ja sen pentuja. Ne olivat kasvaneet hurjasti! Luonne-erotkin näkyivät selkeämmin; Valko ja Tummatyttö olivat muita rauhallisempia sekä jotenkin pehmeämmän oloisia. Nätti ja Sulo taas olivat kaikista vilkkaimpia, muut neljä pentua olivat jotakin näiden kaksikoiden väliltä. Pikku oli todella sosiaalinen tyyppi, Kirjava hieman muita itsenäisempi. Isotyttö ja Sulo olivat kaikista kovimpia leikkimään! Nätti oli se, joka murisi ja ärisi, kävi sisarustensa kimppuun, protestoi kun ruoka (uunijuusto) loppui ja kiukutteli joutuessaan syliin, kun olisi mieluummin riehunut lattialla. Eka oli kaikessa todella keskiverto, siitä tulee luultavasti mukava ja melko helppo koira, jonka kanssa voi tehdä mitä tahansa.

Kaikki pennut ovat nyt löytäneet omat kotinsa, kiitos kaikille kodinetsinnässä auttaneille sekä tietysti itse pennunottajille!

Pennuista tietysti otettiin 5-viikkoiskuvat, joissa kakarat laitettiin taas seisomaan hienosti pakastimen päälle. Uskomatonta, että kohta ne ovat jo luovutusikäisiä ja lähtevät jokainen omaan kotiinsa.
Eilen pennut saivat pentutarkastuksen, mikrosirut niskaansa sekä viralliset nimensä. Seuraavassa postauksessa kerron sitten jokaisen pennun virallisen nimen, sekä mahdollisen kutsumanimen, mikäli pennun ottajat ovat sellaisen jo omalleen päättäneet.

"Eka"

"Nätti"

"Isotyttö" 
"Tummatyttö"

"Valko"

"Pikku"

"Kirjava"

"Sulo"
Siriuksen kanssa olemme treenaanneet oikealle puolella seuraamista, sekä erilaisia puolenvaihtoja vasemmalta oikealle ja toisinpäin. Käskysanaa en ole vieläkään oikealla puolella seuraamiseen liittänyt, koska en ole yksinkertaisesti keksinyt sopivaa, jonka muistaisin myös kisoissa.Onneksi oikealla puolella seuraaminen tulee rallytokossa eteen vasta Voittaja-luokassa, jonne on vielä ainakin 5 kilpailua matkaa.Oikeanlainen perusasento oikealla puolella on todellakin hakusessa, Sirius tulee joko liian eteen tai heittää takalistonsa erittäin vinoon. Todennäköisesti minun oma kehonkieleni ja ohjaukseni on niin kömpelöä, että Sirius ei ymmärrä, mitä haluaisin sen tekevän.Välillä ärsyttää, kun oma kroppa ei toimi niin kuin itse haluaisi sen toimivan.

Aurinkoisen kanssa jatketaan rallytokotreeneillä, kun rouva kotiutuu jouluksi ♥ Agilitya jatketaan, kunhan olen saanut Aurin kunnon kohoamaan pennutuksen jälkeen ja tehnyt speedbumpit valmiiksi. Niitä kun ei hallilla ole. Ihanaa saada rakas Löllö takaisin kotiin, minulla on ollut sitä kauhea ikävä. Vähän yli kahdeksan viikkoa (eli kaksi kuukautta!) Aurinko ehtii olla Pirjon hoivissa. Nopeasti on aika mennyt, kun olen pitänyt itseni kiireisenä töiden suhteen.

Nyt minulla on ansaittu joululoma, joka kestää 17 päivää (vielä 13 päivää jäljellä)! En ole pitänyt yhtään lomaa koko sinä aikana, kun olen ollut TT:llä töissä. Tällä hetkellä vapaapäivät tulevat todella tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti