maanantai 19. syyskuuta 2011

Satumetsä, Savitaipale ja seisova narttu

 Aurinko on edelleen hoidossa juoksujen takia, mutta ehdin sentään vähän aikaa viettää pikkuakan kanssa kun menin käymään vanhempieni luona Joroisissa. Antille ei Auria hoitoon annetukaan työvuorojen takia.
 Edelleen siis narttu vaan juoksee, eihän siinä ole mitään epätavallista mutta Auri on seisonut viikon ja seisoo edelleen. Aikamoinen jalostusnarttu, eipä ainakaan luulisi astutuksen kanssa tulevan ongelmia kun on jo 8kk vanhana noin innoissaan hommista :D


 Siriuksen kanssa ollaan vietetty laatuaikaa kahdestaan. Poitsu pääsikin 11.9. Lykynlammelle Satumetsä -tapahtumaan, jossa esiinnyttiin viidessä agilitynäytöksessä. Siriuksella oli superkivaa tapahtumassa, käsiä riitti rapsuttamaan ja koko ajan kehuttiin. Jopa radalla Sirius innostui haukkumaan keppejä tehdessään ja oli muutenkin normaalia säpäkämpi. Mukava yllätys, tein muutaman asian eri tavalla ennen näytöksiin lähtöä, ja nähtävästi niillä oli vaikutusta Siriuksen motivaatioon.
 Ratapiirroksia näytöksestä minulla ei ole, suurin osa radoista vedettiin paikan päällä hatusta ja väännettiin näyttävään muotoon. Ensi vuonna mennään uudestaan toivottavasti kahden kooikkerin voimin, sen verran hauskaa oli!

 Aurinkoisen kanssa suunnattiin lauantaina Savitaipaleen ryhmänäyttelyyn, jonne Pirjo oli sijoitustyttösensä ilmoittanut vielä kerran pentuluokkaan. Paikalla oli muutama muukin kooikkeri-ihminen, oli kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ja ihastella koiria. Eritysesti Koda (Callitris Hidalgo Erminia) lämmitti Aurin sydäntä ja sai hormonit jylläämään. Tunne oli molemminpuolinen, mutta vielä en Aurille tosiaankaan poikakavereita salli. Suukotella saa mutta siihen sen pitää vielä jäädä ;)

 Juoksuista huolimatta Auri malttoi esiintyä hienosti, tuomarin tullessa katsomaan maassa seisovaa Auria (ei tutkittu pöydällä), päätti pikkuakka pakittaa pari askelta mutta antoi hyvin tutkia itsensä. Tosin muidenkin kooikkereiden mielestä tuomarissa oli jotakin epäilyttävää, joten tiedä sitten mikä kaikkiin iski.
 Tuomari kuitenkin tykästyi Aurinkoiseen, tuloksena siis ROP-pentu ja KP hyvällä arvostelulla:

 Sweet, sweet baby. Very good proportions for this age. Kind expression. Excellent position of ears, nice neck. Excellent topline. Very good in movement. Excellent presentation.
  Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.

 Seuraava Aurin näyttely onkin näillä näkymin kooikerhondjien pääerkkari Hyvinkäällä, jolloin pikkuakka onkin jo junnuluokassa.
 Näyttelyharjoituksiin mennään Aurin kanssa, kunhan juoksut loppuvat ja Siriuksen kanssa treenataan tokoa kunhan motivaatio (ja mahdollinen treeniporukka) saadaan kasaan. Agilitya on tarkoitus jatkaa molempien kanssa, jos vain saadaan talveksi treenipaikka jostakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti